Бойовики продовжують обстрілювати позиції Збройних сил України, за добу зафіксовано 48 обстрілів. П'ять українських військових поранено, двох вбито, передає прес-центр штабу АТО.

Найбільше гатили в Маріупольському напрямку. В районі Водяного і Гнутового в хід йшли БМП. Богданівка і Чермалик були під обстрілом гранатометів, а з кулеметів великого калібру окупанти стріляли по солдатах в Широкиному і Красногорівці. Біля Гнутового працюють снайпери ворога. Також захисники Березового були під обстрілом зенітної установки ЗУ-23-2 і мінометів 82 мм калібру.

Авдіївка і Шахта Бутівка стали найгарячішими точками Донецького напрямку, тут бойовики обстрілювали опорні пункти з мінометів калібрів 82 мм і 120 мм. Поблизу Пісків і Кам'янки ворог бив великокаліберними кулеметами і стрілецькою зброєю.

Щоб стримати зростаючу активність ворога, силами АТО було відкрито вогонь у відповідь.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", бойовики обстрілювали позиції ЗСУ з самого початку нового "перемир'я".

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще