Окуляри доповненої реальності Hololens дадуть змогу прихильникам легендарної гри Super Mario Bros пройти перший рівень квесту з героями у повний зріст.

Відтворив гру у такому форматі американський розробник індійського походження Абхішек Сінгх, передає UploadVR.

Він уже відчув себе справжнім Маріо, пройшовши рівень у Центральному парку Нью-Йорка. Цей процес хлопець записав на відео як з боку, так і через AR-окуляри.

Після перенесення локацій гри на фізику реального світу вона дещо змінилася. Наприклад, гравець отримав можливість обходити перешкоди, оскільки не може в реальності стрибнути на таку висоту, як Маріо в оригінальній відеогрі. Що ж стосується інших елементів, то вони залишилися без змін: можна збирати монетки, є гриби та тиснути гумбо.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", мережу розсмішило відео, у якому хом’яка перетворили у Супер Маріо. Гризун менш ніж за сорок секунд пройшов перший рівень знаменитої гри.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще