Японська корпорація Sony вирішила відновити виробництво вінилових платівок після майже 30-річної перерви.

Виробництво вінілових платівок буде запущено в березні 2018 року на фабриці підрозділу компанії Sony Music Entertainment в японській префектурі Сідзуока, повідомляє "hi-news.ru".

Відзначається, що остання платівка виробництва Sony зійшла з конвеєра в далекому 1989 році.

Відновити виробництво японці вирішили з огляду на останні тенденції - продажі "вінілу" продовжують невпинно зростати по всьому світу і в 2017 році досягли піку з кінця 80-х. Продажі вінілових платівок в Японії за останні сім років зросли майже у вісім разів до 799 тис. копій в рік. У США цей показник дорівнює 17,2 мільйона копій. А у Великобританії минулого року продали більше платівок, ніж цифрових альбомів.

Як повідомляв "Знай.ua", у китайській соцмережі Weibo опублікували інсайдерські фото нового флагманського смартфону японської компанії Sony.На фото можна побачити, що у нового телефону практично немає рамок навколо екрану.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще