Південнокорейський виробник електроніки Samsung готується до випуску власних бездротових навушників, які стануть конкурентом AirPod від Apple.

За інформацією The Verge, навушники від Samsung отримають функцію голосового помічника Bixby, який є власною розробкою корейців. Крім того, в них застосують новітню технологію шумозаглушення.

Зазначимо, що нова розробка Samsung, судячи зі всього, знову направлена на конкуренцію з Apple. Навушники AirPod синхронізуються з iPhone через Bluetooth та дозволяють користуватись голосовим помічником Siri.

Коли саме новинка від Samsung з'явиться у продажу, невідомо. Не виключено що першими її побачать власники Galaxy Note 8, який презентують наприкінці літа.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Samsung створив технологію майбутнього для наступних поколінь iPhone від Apple.