Розробник комп'ютерних ігр Activision представив трейлер створеного спільно з Sledgehammer Games "зомбі-режиму" у шутері Call of Duty: WWII.

У новій серії Call of Duty дії традиційно відбуваються під час Другої світової війни, але новий режим дозволить постріляти не у звичайних солдатів Гітлера, а у зомбі-нацистів.

За сценарієм, у секретних лабораторіях нацистської Німеччини хотіли створити армію суперсолдатів. Але експеримент виявився невдалим - на волі опинились сотні ходячих мерців у формі Третього Рейха.

Реліз Call of Duty: WWII відбудеться 3 листопада цього року. "Зомбі режим" буде доступний для геймерів у той самий день.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", спеціалісти з кібербезпеки дізнались, що комп'ютери геймерів можна зламати через шутери з Valve.