Співзасновник корпорації Apple Стів Возняк розповів журналістам у китайській провінції Дунгуань, чому iPhone мають таку високу ціну.

За інформацією C-Net, Возняк вважає, що Apple робить ставку на надійність та безпечність своїх гаджетів, тому покупці платять шалені гроші за її продукцію. Однак нічого революційного, за словами Воза, компанія з Купертіно сьогодні не виготовляє.

"Я завжди вважав, що Apple повинна бути революційною, захоплюючою. Думка про те, що iPhone є просто надійним, мене пригнічує", - зазначив співзасновник Apple.

Воз також додав, що успіхи Apple пов'язані з любов'ю людства до цього бренду, і ніяка ціна, на його думку, не змусить фанатів iPhone відмовитись від них.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", презентація iPhone 8 відбудеться своєчасно, попри поширені у соцмережах чутки про затримки у корпорації Apple.