Археологи упевнені, що пращури англійців буди канібалами. Про це свідчить знахідка в британському графстві Сомерсет.

Люди, які мешкали на тих територіях понад 15 тисяч років тому, не проти були перекусити одне одним, - пише Daily Mail.

Вчені впевнені, що у печері Чеддар Гордж, яке давно облюбували туристи, колись мешкали справжні людоїди, які могли влаштувати м'ясний бенкет, наприклад, обсмоктуючи кістки своїх ворогів.



Археологи знайшли людські кістки, які були покриті різними малюнками. Є версія, що це було елементом похоронних обряди, проте спеціалісти все ж схильні вважати, що доісторичні люди обробляли кості саме після того, як людину з'їли.

На думку дослідників, дикі племена могли їсти своїх сусідів тому, що була голодна зима. Також існує версія, що люди вважали, якщо з'їсти ворога, то це їх наділить додатковою силою.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Наразі вчені намагаються з'ясувати, що означають символи, нанесені на кістки людьми періоду палеоліту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Новій гвінеї папуаси зірвали місцеві вибори, вони з'їли сімох людей, яких запідозрили у чаклунстві.