Корпорація Microsoft готує машстабне оновлення свого браузера Edge, після чого від має розпочати працювати значно швидше.

За інформацією Neowin, оновлений движок EdgeHTML 16 відкриє незалежний рендеринг для великої кількості сайтів і кожна вкладка буде завантажуватися значно швидше. Крім того, користувачам обіцяють виправити проблему затримок під час відкриття та закриття вкладок.

Microsoft вже порівняла движок EdgeHTML 16 та EdgeHTML 15 на однаковому ноутбуку і заявила, що продуктивність підвищилась на 47%. Також відомо, що сенсорна робота з браузером вийде на новий рівень.

Зазначимо, що браузер Edge прийшов на заміну Internet Explorer у 2015 році. Він доступний лише на ОС Windows 10. Попри значні переваги над попередником, переглядач так і не став популярним.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у браузері Firefox, так само як і в Google Chrome і Microsoft Edge, з'явиться функція VR.