Вчені з Делаверського університету прийшли до висновку, що до 2030 року ері смартфонів настане кінець, але не через те, що вони стануть застарілими.

За інформацією Express, до того часу населення планети сягне 8,5 млрд людей, а попит на гаджети перевищить пропозицію. Нові родовища сировини на кшталт неодиму, тербія або іридію знаходити все важче. Останнє велике родовище міді, яка є важливим елементом при виробництві електроніки, знайшли у Монголії цілих 15 років тому.

"Люди займаються питаннями зміни клімату, біорізноманіття, мігруючих видів тварин або утилізації відходів хімікатів, але у нас немає міжнародного механізму щодо мінеральних речовин", - розповів провідний дослідник Салем Алі.

Таким чином, вчені спростували думку експертів, які впевнені, що смартфони зникнуть через появу розумних годинників та інших інноваційних гаджетів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Sony представить нестандартний для ринку флагманський смартфон.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще