Ось і підходить до кінця прийом заявок на участь в незвичайному конкурсі "Моя основна космічна мрія", який дає можливість втілити в життя найзаповітніші бажання юних мрійників.

Про це повідомили на офіційній сторінці заходу, яке знаходиться під патронатом політичної партії "Основа", у соціальній мережі Facebook.

Як відомо, основний приз - це можливість потрапити в головний центр американського космічного агентства NASA. У місце, де оригінальні ідеї про Всесвіт стають реальністю.

Маєш космічну мрію? В тебе є шанс потрапити до місця, де втілюються найкосмічніші мрії. Створи відео про свою мрію, завантажуй його прямо на цій сторінці. Ставай переможцем та вирушай до #NASA.* #МояОсновнаКосмічнаМрія *Умови конкурсу тут >> https://www.facebook.com/MySpaceDream/posts/1649066575105853

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Posted by Моя Основна Космічна Мрія on Thursday, 6 July 2017
За словами організаторів конкурсу, набір бажаючих припиниться 20 вересня. Участь можуть взяти діти віком від 7 до 16 років, які хочуть змінити світ у кращий бік.

Правила участі прості. Достатньо мати мрію та розповісти про неї в короткому ролику, який зможе достукатися до інших, а також надихнути їх на добрі справи.

Після цього, опублікуйте запис на сторінці конкурсу, назвіть автора та додайте спеціальний хеш-тег #МояОсновнаКосмічнаМрія.

Переможця ж оберуть інтернет-користувачі за допомогою лайків.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", семирічний українець Марко Петрук отримав звання найкрасивішої дитини світу.