Компанія Gearbox Software представила секретну гру під робочою назвою Project 1v1. Новинка знаходиться в закритому бета-тесті, однак у популярних відеоблогеров з'явилася можливість випробувати гру. У зв'язку з цим з'явився геймплейний відеоролик, що показує всі її особливості.

Гра Project 1v1 являє собою незвичайний синтез командного шутера від першої особи і карткової гри, оскільки персонажів спочатку необхідно вибрати як гральні карти, а потім влаштовувати бої від першого лиця.

Також в грі вже існує кілька ігрових режимів, включаючи ранговий між усіма гравцями, і режим битви між друзями. Сама атмосфера гри виглядає футуристично, однак існують карти, дії яких відбуваються у печерах. Також гравці зможуть використовувати високотехнологічну зброю.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Новинка вийде на продаж в 2018 році.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що Amazon шукає другий дім.