Сьогодні, 12 вересня, о 20:00 за київським часом корпорація Apple презентує iPhone нового покоління. Пряму трансляцію зможуть подивитись власники гаджетів від "яблучної компанії" лише через браузер Safari.

Компанія Тіма Кука також відкрила легальну трансляцію користувачам Windows 10 через рідний браузер Edge, але на цьому список "обраних" закінчується. Без сумнівів, тисячі умільців намагатимуться передавати картинку піратськими способами, однак проблеми та блокування сигналу гарантовані.

Втім, існує простий спосіб обійти обмеження Apple. Для цього є розширення, які "обманюють" портал. При переході сайт Apple вважатиме, що ви користувач Safari.

Відповідні розширення є для браузерів Chrome та Firefox. Їх потрібно встановити через офіційний магазин додатків, у налаштуваннях обрати Safari та перезапустити вкладку з трансляцією.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі встигли злити майже усю цікаву інформацію про новий iPhone, але інтрига все ще зберігається.