Команда стартаперів хоче зробити процес зміни свідомості контрольованим, надавши користувачам можливість змінювати свій настрій завдяки спеціальним інструментам VR-технологій.

Користувач зможе заспокоїтися, абстрагуватися, швидше заснути і навіть почати медитувати. Стартап Tripp, розташований в Лос-Анджелесі і Сан-Франциско, займається створенням власної VR-гри, яка зможе змінити настрій людини за допомогою комбінацій аудіо - та візуальних елементів, ігрової механіки, цільової інтерактивності і медитації.

І хоча розробники знаходяться на початковій стадії створення проекту, команда отримали 4 мільйони доларів від фонду Мэйфилда на подальший розвиток. Варто відзначити, що стартап вибрали з 85 інших проектів для фінансування. "Це буде розслабляючий наркотик, тільки без наркотику", - повідомив директор фонду фінансування.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За словами розробників, проект стане "віртуальною подорожжю", яке включає в себе різнобічні елементи віртуальної реальністю. Ці складові допоможуть розслабитися, або навпаки, підбадьоритися при необхідності.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що до інтернету почали підключати продукти.