Стартап з Сан-Франциско під назвою LunaR стверджує, що розробив унікальний "розумний" годинник, в основі якого закладено відсутність в необхідності постійної підзарядки. За словами розробників, годинник здатний заряджатися від сонячної енергії.

Крім інформаційних функцій, новинка оснащена додатком-компаньйоном для смартфонів, пропонуючи цілком звичайні можливості для "розумних" годинників. Крім відображення повідомлень з соцмереж, девайс відстежувати стан сну і активність людини.

Секрет унікальної зарядки простий - прозора сонячна панель, накладена поверх лицьової сторони годиників, здатна отримувати енергію як від природного, так і штучного світла. Сам пристрій може повністю зарядитися за годину при постійному контакті з променями світла.

Крім унікальної технології заряду, годинник є водонепроникним, з можливістю оповіщення користувача про схід і захід Сонця.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Повідомляється, що LunaR будуть продаватися за ціною 138 доларів.

Раніше поортал "Знай.uа" повідомив, що до інтернету почали підключати продукти.