Студія Telltale відреагувала на скандал навколо своєї гри Batman: The Evil Within, в якій показали фото вбитого минулого року посла Росії у Туреччині Андрія Карлова.

Розробники принесли вибачення геймерам та прибрали фото Карлова. У майбутньому програмісти пообіцяли не повторювати подібних інцидентів.

За сюжетом гри, Брюс Вейн та його помічник Альфред обговорюють пограбуванням банку. У певний момент на екрані їхнього комп'ютера з'являється фото вбитого Карлова, але зі зміненим фоном. Геймери опублікували у мережі фото цього моменту.

Російського посла застрелив турецький поліцейський Мевлют Алтинташ 19 грудня 2016 року на виставці "Росія очима турків" в Анкарі.

Відео із вбивством Андрія Карлова

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", представник МЗС Росії Марія Захарова вимагала видалити фото Карлова з гри Batman: The Evil Within.