Компанія Nvidia, один з головних виробників відеокарт для персональних комп'ютерів, розповіла, які потрібно потужності, щоб графіку в грі було не відрізнити від реального життя. Як виявилося, цифри необхідні просто космічні.

Як заявив представник компанії, секрет фотореалістичної графіки полягає в повному прорахунку променів освітлення, які враховують відблиски, повітряну пилюку і навіть температурні умови. Щоб досягти цього в реальній грі, буде у 100 раз більш потужний ПК в порівнянні з існуючими. Але коли це буде досягнуто, жодна людина не зможе відрізнити представлену в грі графіку від реального життя.

Для досягнення фотореалістичної графіки в віртуальної реальності, використовуючи VR-гарнітуру потрібно в 40 разів більш потужні персональні комп'ютери. І поки розробникам варто попрацювати не над освітленням, а над якістю картинки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що роботи візьмуть дачні клопоти на себе.