Японська компанія, що володіє торговельною маркою "Animoji" в США, подала в суд на Apple за використання цього слова, назвавши одну з функцій нового iPhone X.

Токійська компанія Emonster вже подала позов у середу у федеральний суд США.

“Apple прийняла свідоме рішення спробувати привласнити собі слово" - повідомив Генеральний директор компанії Енріке Бонанси.

Emonster володіє додатком iOS під назвою Animoji, яке було запущено в 2014 році, що дозволяє людям відправляти emoji, які анімуються подібно GIF. Проте функція Animoji від iPhone X дозволяє людям трансформувати своє обличчя в синхронно в emoji, яке снхронно рухається з обличчям, використовуючи технологію розпізнавання облич Apple.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Згідно з позовом, Apple знала про власність Emonster на товарний знак Animoji, тому що додаток знаходиться в Apple Store. Apple нібито запропонувала купити товарний знак, і коли він був відхилений, все одно використовувала назву.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що знайдена альтернатива кремнію.