Вірні фанати культової гри зайнялися відновленням вирізаного контенту з оригінального шутера Half-Life 2. Проект отримав назву Dark Interval, і повертає в гру вирізані рівні, місії і персонажів, які не дісталися до релизной версії.

На даному рівні розробки фанатам вже доступна перша частина цього проекту, однак розділеного по шматках з-за великого обсягу контенту. Розробники надихаються книгою від Valve під назвою Raising the Bar, відтворюючи ідеї і плани розробників, які були прибрані з "чистої" версії Half-Life 2.

Варто відзначити, що розробники відтворили всі деталі карт з нуля, використовуючи передовий движок для підтримки актуального якості. Тепер, завдяки вірним фанатам, оцінять геймери цілих 11 рівнів, які були відтворені за початковим задумом розробників шутера.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що була знайдена альтернатива кремнію.