Компанія, відома виготовленням високоякісних годинників Casio, оголосила про створення екшн-камери, на зовнішній вигляд якої сильно вплинула лінійка годин G-Shock. Новинка отримала назвою G'z Eye GZE-1, і вона бере свою назву з лінії спортивних годин Casio, як і дизайн.

Оцініть зовнішній вигляд незвичайної камери:

GZE-1 не сама "наворочена" камера в світі - вона записує відео в якості 1080p зі швидкістю 30 кадрів в секунду, 480p при 120 кадрів в секунду, попутно роблячи 6-мегапіксельні фотографії. Однак що стосується захисту, то тут все дуже добре - гідроізоляція витримує глибину 50 метрів, а також 4-метрового падіння на тверду поверхню. Крім цього, камера здатна синхронізуватися з розумними годинами і смартфонами з допомогою мобільних додатків.

Casio поки ще не оголосила про випуск на глобальний ринок, однак передбачувана ціна становить 400 доларів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Однак не тільки Casio вміє випускати незвичайні девайси. Нещодавно ми писали про те, що Apple випустила новий пристрій для дому iHome, який виглядає як дзеркало.

Воно має параметри 10 на 13 дюймів і має вбудований динамік Bluetooth для відтворення музики під час контакту з людиною, а також роз'єм USB для зарядки телефону.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що наймиліша тварина на межі вимирання.