На тимчасово окупованих територіях Донбасу з обіду встановлено нібито перемир'я.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише Юрій Місягін. За його словами, перемир'я оголосили на прохання терористів. Українські воїни дали згоду, проте знаходяться в повній боєготовності, постійно тримаючи руку на пульсі.

"Мені це перемир'я в "надцятий" нагадує: - Самі напросилися самі відгребли, самі попросили, самі почали провокувати, самі зірвали самі відгребли і самі знову попросили", - пише Місягін.

До цього в напрямку Луганська Світлодарська дуга була однією з найгарячіших точок, тут українські позиції обстрілювали майже безперервно. І зараз озброєння ворога знаходиться в постійній бойовій готовності.

У Донецькій області бойовики обстріляли автобус

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, як російський воїн АТО до глибини душі вразив словами про Україну і "солов'їної".