Відомий український журналіст, кандидат в депутати від партії Зеленського "Слуга народу" Олександр Дубинський у мережі звернувся до своїх глядачів. Так, журналіст спробував попередити українців про ситуацію щодо майбутніх виборів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дубинський заявив, що за його інформацією, у Васильківському районі (Київська область) з наступного тижня почнеться роздача грошей виборцям, за те, що вони голосуватимуть за Ігоря Кононенка. Суми варіюються від 500 до 1000 гривень. До речі, журналіст назвав його основним опонентом.

Дубинський
Дубинський

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Про це Олександр Дубинський розповів у своєму відеоблозі на YouTube, і підписав ролик: "Кононенко роздаватиме гроші виборцям #ДУБИНСКИЙЗАШКВАРИВАЕТ".

Нагадаємо, син Порошенка похвалився фото з Донбасу.

Як повідомляв Знай.uа кислотна гра Порошенка змусила українців викинути свої комп'ютери: "Що ви там курите взагалі?".

Знай.uа писав, в 94-му окрузі у Київській області визначилися лідери виборів у ВР – опитування.