Знаменитий український письменник Сергій Жадан зізнався, що бачить шоумена і кандидата на вибори в Раду від партії Святослава Вакарчука "Голос" Сергія Притулу спікером Верховної Ради.

Відеозвернення Жадан опублікував на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, на думку відомого письменника, такі люди, як Сергій Притула, обов'язково повинні опинитися в новому українському парламенті.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я дійсно переконаний, що присутність Сергія в новому українському парламенті буде незайвою, там потрібні такі люди. І я можу собі чітко уявити, як Сергій Притула може стати, наприклад, спікером нового українського парламенту", – заявив Жадан.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Жадан запустив флешмоб #ПритулуВРаду

Сергій Жадан запустив флешмоб #ПритулуВРаду! Сергій каже, що вирішив поговорити про сакральне, тобто про Притулу, бо тому зараз як ніколи потрібна підтримка. Мовляв, іти до Ради на одній нозі не дуже вже і просто 😄 Щоб не переказувати усе відео, дивіться самі! І, звісно, долучайтеся до флешмобу!

Geplaatst door Голос op Dinsdag 9 juli 2019

Нагадаємо, що Сергій Притула після серйозного перелому ноги та операції йде на поправку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Притула пояснив, навіщо балотується в Раду від "Голосу" Вакарчука.

Також портал Знай.uа писав, що Святослав Вакарчук у ефірі українського телеканалу висловився про здобутки попередньої влади.