Стало відомо, що президент України Володимир Зеленський розпорядився звільнити голів Святошинської, Солом'янської та Голосіївської районних держадміністрацій у Києві.

Тексти відповідних розпоряджень від 9 липня розміщені на сайті глави держави.

Так, були звільнені: голова Голосіївської РДА Олександр Настасенко, голова Святошинської РДА Володимир Каретко, голова Солом'янської РДА Ігор Довбань.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Згідно з розпорядженням, Настасенко, Каретко і Довбань звільнені "у зв'язку із закінченням строку повноважень президента України".

Варто відзначити той факт, що на сайті Зеленського розміщені розпорядження щодо звільнень голів багатьох райдержадміністрацій по всій Україні.

Нагадаємо, що посол України в США яскраво анонсував зустріч Зеленського з Трампом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Богдан та його заступники працюють безкоштовно. Володимир Зеленський отримує зарплату розміром 22,5 тисячі гривень.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський підписав важливий указ про поліпшення доступу до мобільного інтернету.