Український президент Володимир Зеленський визначився з новим призначенням. З'явилася інформація, що глава держави взяв у свою команду нового позаштатного радника.

Про це свідчить інформація опублікована на сайті Президента України.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Призначити Новікова Ігоря Володимировича радником президента України (поза штатом)", - йдеться в тексті указу.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В профілі на сайті LinkedIn зазначено, що Новіков очолює київський відділ приватної компанії США "Університет сингулярності" і є провідним технофутурологом України. Закінчив Лондонську школу економіки і політичних наук, а також управлінську програму в "Університеті сингулярності".

"Брав участь у роботі організацій різної спрямованості, зокрема, рівноправне кредитування, права людини, міжнародний розвиток, вуглецева компенсація і сонячна енергія", - йдеться в його досьє на сайті українського форуму інтернет-діячів iForum.

Нагадаємо, на довірену особу "Слуги народу" здійснили зухвалий замах: "Ми знаємо, що це екс-регіонали".

Як повідомляв Знай.uа російська студентка ледь не померла від слів Путіна: "Не всі можуть витримати потоки маразму старого".

Знай.uа писав, зустріч Зеленського і Путіна по Донбасу: Лавров вперся рогом - переговори з бойовиками.