Президент України Володимир Зеленський проводить робочий візит в місті Борисполі.Вже традиційна перевірка роботи на місцях закінчилася неочікувано гучним скандалом.

Все тому, що місцеві чиновники звикли розповідати тільки про свої "досягнення", тоді як суттєві промахи залишаються поза кадром. І не дивно - незабаром вибори.

Зокрема, слуга народу влаштував "розбір польотів" секретарю Бориспільської міської ради Годунку Ярославу Миколайовичу, а також директору Бориспільської лікарні. На думку Зеленського, місцева влада зовсім занехаяла потреби пацієнтів, тому президент поради перестати нарешті хизуватися мінімальними ремонтами у приміщеннях і звернути увагу на тих, хто сидить у черзі до лікарів.

Вони сидять там по три години, у м'яко кажучи не в найкращих умовах. Не обійшлося й без жартів. Зеленський натякнув, що коли хтось "дуже багато кричить", то він завжди просить знайти в мережі інформацію чи відео про таких "скандалістів" - аби вони побачили себе зі сторони. Це саме стосується й тих, хто б'є себе в груди без жодних вагомих причин.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Директор лікарні сказав, що "вкрай необхідно звести новий корпус" - а президент обірвав його: "Ви ж локальні речі вирішуєте! Вам потрібно підняти на ноги цю лікарню. Підняти дуже швидко, тому що люди у жахливих умовах".

"У мене питання: чому райадміністрація, обладміністрація, мер і Ви не сіли за один стіл? Ви директор! Чому Ви не сказали: стратегічне питання, стратегічна лікарня - з Борисполя, не дай Бог що-то там буде, всіх людей везуть до вас. У вас терапевтичне відділення. у людей запитали там на другому поверсі: жахливі умови люди по 3:00 сидять. Я запитав у людей! інсуліну немає... Чому ви поміняли інсулін? людина каже: у мене тепер зору немає", - обурився Зеленський.

Втім, виявилося, що згаданий директор лікарні був засуджений за нанесення тяжких- тілесних ушкоджень. Зеленський відверто не розумів, чому ця людина досі займає таку важливу посаду, про що не забув сказати відкрито.

"Миколайович, ви? Вийдіть звідси", - немов відрубав Зеленський.

Нагадаємо, Романенко підказав Зеленському, де взяти зброю проти Росії: "Тоді у Путіна будуть проблеми".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський відмінив парад до Дня Незалежності, українці вибухнули: "Феєрверки на крові, поки країна в *опі".

Знай.uа писав, майбутнє вже прийшло: Зеленський взяв в команду відомого футуролога, хто він і що буде робити.