Скандальний законопроект про "дематюкацію" у середу, 10 липня, Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики повернув на доопрацювання автору нардепу Ользі Богомолець.

Попередні рекомендації очільниці МОЗ Уляни Супрун щодо певної користі від лайки депутатка розкритикувала.

"Якби матюки були лікувальними засобами, то були би вже сертифіковані та прописувались би в рецептах, скільки разів потрібно матюкнутися, щоб не було ангіни або простатиту". Ольга Богомолець

Ольга Богомолець
Ольга Богомолець

Як відомо, Богомолець сама запропонувала комітету забрати законопроект, щоб "врахувати в ньому зауваження головного науково-юридичного управління".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ажіотаж навкого законопроекту депутатку відверто здивував. Вона переконана, що зміст її законодавчої ініціативи був викривлений у ЗМІ. За совами Богомолець, у документі йдеться "не про фізичних осіб у громадських місцях, як в чинному законодавстві, а про публічних осіб".

Як повідомляв портал Знай.uа, українців атакували смертоносні кровопивці: Супрун розповіла, як уберегти себе від небезпеки.

Також Знай.uа писав про те, що Подерв'янський терміново звернувся до Богомолець з її законом про "дематюкацію": "Х*й вам".