Активісти організації "Авто Євро Сила" звернулися до президента Зеленського через штрафи за нерозмитнені "євробляхи". Відповідний пост з'явився на сторінці організації в Facebook.

"Звертаємося до Вас з приводу важливого суспільного питання, викликає тривогу у сотень тисяч українських родин, починаючи з 22 серпня опиняться на межі виживання через величезні штрафи у 170 000 гривень за "євро номери", які спланувала минула влада, безсовісно захищаю інтереси авто олігархів, замість інтересів звичайних громадян", - заявили активісти.

Євробляхи
Євробляхи

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, в "Авто Євро Силі" закликали Зеленського сформулювати позицію з даного питання і "захистити" власників авто на єврономерах.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Ви, як глава держави і справжній народний президент з безпрецедентною народною підтримкою можете відновити справедливість і попередити соціальну катастрофу, яка неодмінно настане без Вашого втручання", - пишуть активісти.

Президенту України Зеленському В. О. —- Шановний Володимире Олександровичу! —- Ми, громадська організація «Всеукраїнська...

Geplaatst door Авто Евро Сила op Woensdag 10 juli 2019

Нагадаємо, ассоціація платників податків терміново звернулася до українців.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський змусив контрабандистів тремтіти від страху.

Також Знай.uа писав, Зеленський пішов назустріч євробляхерам.