Секретар Бориспільської міськради Ярослав Годунок, якого Володимир Зеленський вигнав з наради 10 липня, у квітні голосував за діючого президента України. Раніше чиновнику в мережі передбачали проблеми зі слугою народу, але той не повірив.

"Проголосував за майбутнє моїх дітей, за процвітаючу Україну і чесного преЗЕдента", - написав 21 квітня Годунок на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

При цьому в коментарях до публікації чиновник розкритикував роботу екс-президента Петра Порошенка. У відповідь один з користувачів заявив, що через півроку він пошкодує про свої слова, що в підсумку і сталося.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Зазначимо, що Зеленський на нараді пригадав, що Годунок був раніше судимий за ч. 3 ст. 142 КК України "Розбій", пов'язаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, після чого вигнав його із зали.

Нагадаємо, що Олександр Дубинський прокоментував ситуацію в Бориспільській міськраді.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський навчив манерам хамовитого чиновника.

Також портал Знай.uа писав, кого Зеленський вигнав з наради і хто такий Ярослав Годунок.