Український телеведучий, політичний діяч Андрій Пальчевський зустрівся в ефірі з відомим Сергієм Сівохою. Про це він розповів в інтерв'ю Politeka.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Можливо інші кандидати по 49 округу думають, що ви білий, м’який і пухнастий, як Юлія Володимирівна? А насправді ж в середині ховається барс?", - поцікавився Пальчевський в Сивохо.

На мить замислившись, Сивохо сказав, що про барсі не знає, але залізний стрижень принаймні точно є.

Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського
Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сивохо розповів, що під час роботи на окрузі його сильно порадували люди. За його словами, багато шанувальників, вони всі адекватні, абсолютно безкорисливо відстоюють свою точку зору, яка буде корисною для України.

Пальчевський спробував дізнатися у Сивохо про світ на Донбасі і коли його можна чекати, але точно сказати не може ніхто. Не все від нас залежить.

Сивохо розповів, що поспілкувався з страйкуючими шахтарями. Його шокувало те, що їх зарплата 5 - 6 тисяч гривень. Працюють під землею, по-чорному і по 2 місяці не отримують навіть цих нікчемних грошей. Шахтарі беруть продукти в борг у магазинах. Добре, що там всі знають один одного, у продавців заведені зошити. А потім шахтарі отримують зарплату і віддають борги.

"Це катастрофа. Я вивчаю зараз цю ситуацію. Люди хочуть спокійно жити і працювати, а не відчувати постійний тиск. Люди просто хочуть бути щасливими", - говорить Сергій Сивохо.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Люди від безвиході рятуються як можуть. Сивохо закликав українців бути свідомими і не наступати на ті ж граблі. Три проблеми, які він буде вирішувати на Донбасі - вода, дороги і нові робочі місця.

"Найважливіше – ми хочемо провести закон про відкликання депутатів. Якщо людина не справляється – ви його висунули, ви його і задвините. Коли буде механізм відкликання депутатів, тоді вони і будуть ворушитися" зазначив він.

Сивохо також розповів про стратегії по поверненню окупованого Донбасу.

"Нам потрібно переломити ставлення до наших донецьким людей і показати тим, хто залишився, що ставлення змінилося. Потрібно створити всі умови для приєднання Донбасу", - підкреслив він.

Також, Пальчевський запитав, чи має Сівохо проблеми з алкоголем, на що він однозначно відповів:
"Ні. Я зараз взагалі не вживаю. Раніше веселощі - так"

Варто нагадати, що експертам вдалося "намалювати" портрет електорату, який голосував за того чи іншого кандидата в першому турі виборів президента України.

Як повідомляв "Знай.uа" відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів.

Також "Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула вимоги до Петра Порошенка.