Президент України Володимир Зеленський звільнив Олега Аркушу з посади начальника управління Служби безпеки україни в Кіровоградській області. Відповідний указ №515/2019 вже опублікований на сайті глави держави.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Звільнити Аркушу Олега Миколайовича з посади начальника Управління Служби безпеки України у Кіровоградській області", - вказується в опублікованому документі.

Нагадаємо, стало відомо, що президент Володимир Зеленський звільнив ще 46 голів райадміністрацій у 12 областях України. Відповідні розпорядження під номерами №101/2019-рп - №146/2019-рп. з'явилися на сайті глави держави.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський розпорядився звільнити голів Святошинської, Солом'янської та Голосіївської районних держадміністрацій в Києві. Чиновники звільнені "у зв'язку із закінченням строку повноважень президента України".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Богдан та його заступники працюють безкоштовно. Володимир Зеленський отримує зарплату розміром 22,5 тисячі гривень. Так, Богдан і його заступники ще не отримували зарплату на своїх постах.