У черговому випуску програми "Право на владу" мова йшла, зокрема, про анонсований телеміст між Україною та Росією на каналі NewsOne та про обурення українців, яке спровокував такий крок українського ЗМІ.

Гість студії телеведучий, волонтер, 30-ий номер у виборчому списку партії "Голос" Сергій Притула розніс телеміст "Треба поговорити" та розповів, що партія "Голос" звернулась до ГПУ, СБУ, ДБР з вимогою перевірити, чи фінансується телеканал NewsOne з Росії а також перевірити походження коштів, за які кум Путіна придбав цей телеканал та три інших.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ведуча Наталія Мосейчук задала Притулі провокативне запитання: "Вам закидають, що Ви людина Пінчука, багато хто про це писав".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

" Я вже звик, і це не дивно, адже я 11 років працюю у холдингу StarLightMedia, а кінцевим власником цього холдингу є український бізнесмен, чи олігарх Пінчук", - відповів Притула

"Вам закидають, що Ви є родичем Хомутинника", - не вгавала ведуча.

"Так, це відповідає дійсності. Я вам більше скажу – Фірташ з Тернопільської області – не забувайте про це", - пожартував шоумен, зазначивши, що люди намагаються приписати йому, що він чиясь людина.

Однак Мосейчук повернула тему розмови в попереднє русло до теми Пінчука.

"Я веду до ролі Пінчука. Пінчук – це людина, яка привезла в Україну Савіка Шустера і його "Свободу слова", можна говорити так, але це та людина, яка привезла Дмітрія Кісельова – відомого пропагандиста, який зараз відпрацьовує в Москві на 100%. Тому питання до Вас. Скажіть, будь ласка, як можна побороти в мізках людей і вимити оці гібридні постулати, які засовують в голови українців московські пропагандисти?", - запитала Наталя.

На що Притула відповів, що цього можна досягти насамперед розширенням повноваження Нацради з питань ТБ - вона має реагувати на випередження на зазіхання на нацбезпеку країни.

Нагадаємо, відомий український ведучий Сергій Притула після серйозного перелому ноги та операції йде на поправку.

Як повідомляв портал Знай.ua, члени та прихильники партії "Голос" вийшли на протест проти телемосту каналу NewsOne з російськими пропагандистами

Також Знай.ua писав, лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук розповів, якою бачить роботу своєї сили в переобраному парламенті.