Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман не зміг відповісти на питання, чому в Україні процвітає гральний бізнес.

У черговому випуску програми "Право на владу" ведучий Сергій Іванов запитав прем’єр-міністра України, лідера партії "Українська стратегія Гройсмана" Володимира Гройсмана, як сталося так, що у нас на кожному кроці "Космолот", чому у країні процвітає гральний бізнес.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідаючи на це запитання, прем'єр заплутався і заперечив сам собі.

" Що стосується грального бізнесу. Гральний бізнес в Україні сьогодні ненормований. І тому, все те, що вони роблять сьогодні, формальних причин їх закривати немає. Тим не менш є постійні приводи того, щоби їх закривати. Але як тільки вони закриваються, вони постійно відновлюються через 3-5 днів", - заявив Гройсман.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

За його словами, щоб вирішити це питання, потрібна політична воля парламенту. Це питання вносилось на розгляд, але парламент не проголосував.

Нагадаємо, Гройсман наперекір Зеленському наказав профільним відомствам забезпечити фінансування параду на День Незалежності.

Як повідомляв портал Знай.ua, Гройсман загнав Україну в боргову яму по самі вуха.

Також Знай.ua писав, мережі висміяли нахабне рішення Гройсмана.