Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців. Він заявив, що чиновники, які зараз перебувають при владі, більше не повинні брати участь в управлінні державою. Також Зеленський додав, що планує розширити список осіб, які підпадають під люстрацію.

Відео з'явилося на офіційних сторінках президента у соціальних мережах.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Окрім цього Зеленський натякнув на те, що Україні не потрібні такі міністри, як Андрій Рева, Володимир Омелян та Уляна Супрун.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Навіщо потрібні міністри, які розповідають, що українці дуже багато їдять, які будують дороги тільки в особистому фейсбуці і народжують дітей в Америці, які угробили здоров'я нації й розповідають про шкоду вишневих кісточок", - заявив Зеленський у своєму зверненні з приводу люстрації.


Також Володимир Зеленський натякнув на алкоголізм деяких прокурорів, які "можуть посадити тільки власну печінку". Дісталося й попереднику Зеленського Петру Порошенку: "Навіщо потрібен міністр економіки часів Януковича, який називає громадян "ублюдками," вибуває з рук телефони й обіцяє дати їм усім по пиці".

Зазначимо, що на зустрічі Порошенка з жителями Хмельницького його зустріли вигуками "Ганьба!". На що шостий президент України відповів: "Наступного разу по пиці отримаєте".

Нагадаємо, що Зеленському запропонували змінити ЗСУ за прикладом Ізраїлю: "Не для парадів, а для війни".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський передбачив статус російської мови на Донеччині

Також Знай.ua писав, Зеленський видав указ про поліпшення доступу до мобільного інтернету.