В ході інтерв'ю для телеканалу "Наш", бізнесмен і телеведучий Андрій Пальчевський заявив, що при наявності ядерної зброї, жодна армія, яка зараз є на території Донбасу, україна була б не потрібна, а нам постійно розповідають, що не вистачає грошей:

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Як виростити 500 олігархів найбагатших у світі, так у нас вистачило грошей. Президент отримав сьогодні 340 кілограм доларів, наш колишній президент Порошенко. Так це ж копійки. Ви розумієте, що люди не розуміють, що він отримав 34 мільйони, а у нього грошей, як ви думаєте скільки? В сто разів більше, в тисячу. Десь між ста і тисячами. Тобто він міг цими грошима будівлю ось таку забити" - висловився Андрій Іванович.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Пальчевський не міг не згадати, що українці роками раніше очікували зовсім іншого від влади, яку вибирали:

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Коли в 90-ті роки, за незалежність йшли наші батьки, діди і люди, які тут присутні, ми що, хотіли, щоб у нас був президент, який побудує нам школи? Або побудує з власних грошей макет школи? Ось і отримали. У наших олігархів у всіх з головою щось. По-перше, вони крадуть, як не в себе, ну куди ти потягнеш ці гроші, на той світ? Так, знову ж таки, там ще сто поколінь твоїх на ці гроші проживе. А по-друге, якщо вже потягнув, так сиди тихо, не видрючуйся, побудуй школу якусь, побудуй басейн. Умовно кажучи, полагодь кордон, подаруй танк"

На защиту денег не было, а на олигархов хватило? - Пальчевский

На защиту денег не было, а на олигархов хватило? - Пальчевский https://youtu.be/27JrastStAg

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Vrijdag 12 juli 2019

Телеведучий не зміг не відзначити, що нашими олігархами чомусь цікавиться не українська поліція, а іноземні правоохоронні органи:

"Чому у нас так трапляється, що наших олігархів відловлюють то австрійці, то американці, то ще хтось? Ну ми самі здатні їх ловити. Ідіть сюди, Петре, не кидайте нас. Ось наші в'язниці, вони прекрасні"

Нагадаємо, Пальчевський вказав Богомолець і Супрун на дещо важливіші "матюків".

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський порадив Зеленському, хто може стати прем'єр-міністром України.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський оцінив найближче оточення Зеленського.