Стало відомо, що в п'ятницю, 12 липня, в Кривому Розі перевіряють об'єкти на можливість знаходження в них вибухових предметів. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Так, анонім залишив поліцейським повідомлення без зазначення адрес 12 липня. Пізніше це підтвердили в прес-службі міського відділу поліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У повідомленні вказується, що заміновані об'єкти інфраструктури міста — садки, школи, лікарні, а також будинок, де живуть батьки президента України Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На даний момент об'єкти перевіряють правоохоронні органи згідно з існуючим порядком.

Нагадаємо, що у Дніпрі знову почалася серія "мінувань", на цей раз список став набагато більше.

Як повідомляв портал Знай.uа, 9 липня в поліцію надійшло повідомлення про мінування Преображенського парку в Одесі. Всіх людей довелося терміново евакуювати.

Також портал Знай.uа писав, що в Одесі повідомили про чергове замінування важливого об'єкта. Цього разу під приціл потрапила міськрада.