Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков розповів, що політична сила президента Володимира Зеленського хотіла б співпрацювати у Верховній Раді з новими партіями.

"Ми хотіли б співпрацювати з новими політсилами. Старі партії — це частина старої системи. Наша мета перезавантаження системи", - заявив Разумков.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, "Слуга народу" може розглянути співпрацю з іншими партіями, якщо їх цілі будуть збігатися, "і ці політсили дійсно готові будуть їх реалізувати, а не просто декларувати".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що за даними соціологічних опитувань, рівень довіри до українського президента Володимиру Зеленському складає 65% і тільки 27% продовжує відноситься до гаранта з побоюванням.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рада прийняла законопроект №3112-1 "Проект Виборчого кодексу України". Документ поєднує п'ять законів і призводить до того, що вибори до парламенту відбуватимуться за відкритими списками.

Також портал Знай.uа писав, що якщо парламент прийме запропоновану президентом Володимиром Зеленським зміну в закон про люстрацію, дія документа буде поширюватися і на команду глави держави.