Малахов розлютив українців своїм пропагандистським телемостом, який жорстко розкритикували і категорично заборонили в Україні. Однак, в Росії вирішили не відмовлятися від ідеї так званого телемосту, про що повідомив у своєму Instagram ведучий путінського телеканалу "Росія 24" Андрій Малахов.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він опублікував фотографію, на якій позує разом зі своєю співведучою в студії, де зараз проходить той самий скандальний телеміст. Малахов тримає в руках величезну корзину, прикриту українським вишитим рушником, в якій, за його словами, лежить сало і цукерки.

"Менш як 2 годин залишилося до історичного телемосту #москвакиев. Ми з Марією Ситтель вже з подарунками! Сало і цукерки!", - написав Малахов напередодні трансляції. Зазначимо, що телеміст таки відбувся, але без участі українського телеканалу, та пропагандисти знайшли "героїв" для своєї програми і включають їх по Skype. Українці миттєво відреагували і захейтили Малахова за цей "телеміст".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Притула розніс телеміст "Треба поговорити" і передав "привіт" Путіну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Зеленський прожене російських пропагандистів з українського ТБ.

Також портал "Знай.uа" писав, що Малахов наскулив Зеленському через скасування телемосту з NewsOne.