Служба безпеки України не дала дозвіл нардепці і кандидатці на парламентських виборах Надії Савченко на перетин лінії розмежування на Донбасі.

Про це повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука у Facebook.

"Як і очікував здоровий глузд, Служба безпеки не надала дозвіл на перетин лінії розмежування шанувальниці сюрреалізму і терористів — Надії Савченко", — написав він.

У той же час в СБУ наразі ніяк не прокоментували цю відмову стосовно Савченко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше Савченко заявляла, що поїде агітувати в "ДНР". Депутатка пояснювала це тим, що балотується в Раду на окрузі №51, більша частина якого припадає на окуповану територію.

Нагадаємо, КСУ визнав неконституційною частину статті, за якою заарештували Савченко

Як повідомляв портал Знай.ua, ЦВК зареєструвала всіх сімох кандидатів, висунутих політичною силою "Суспільно-політична платформа Надії Савченко".

Також Знай.ua писав, народний депутат Надія Савченко з'явилася в прямому ефірі з чокером на шиї.