Колишній лідер "Правого сектора" і кандидат на парламентських виборах Дмитро Ярош після винесення вироку Віталію Маркиву в Італії закликав "упакувати" італійців, які відвідують Україну. Про це Ярош заявив у соцмережі Facebook.

"У зв'язку з рішенням італійського "незалежного" суду у так званій "справі Віталія Марківа" пропоную провести спецоперацію. Давайте "упакуємо" з десяток італійців, які час від часу приїжджають до нас в Україну. Висунемо їм звинувачення в участі в незаконних збройних формуваннях ДНР/ЛНР і вбивстві мирних українських громадян протягом 2014-2019 років і будемо довго судити. А потім наш "наиобъективнейший" суд винесе вирок про довічне ув'язнення", - запропонував Ярош.

Віталій Марків

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, так само варто вчинити і з громадянами Росії.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"...Наші українські суди такі ж продажні, як і їхні італійські. І без великих фінансових вливань вони "працюють не так". Ось чому тут потрібна участь тих патріотів, які мають гроші", - упевнений Ярош.

Дмитро Ярош Звертаюсь до українських правоохоронців і патріотів-підприємців У зв’язку з рішенням італійського...

Geplaatst door Дмитро Ярош - Україна понад усе op Vrijdag 12 juli 2019

Нагадаємо, що 12 липня італійський суд у місті Павія виніс вирок у справі бійця Нацгвардії України Віталія Марківа.

Як повідомляв портал Знай.uа, у липні 2017 року італійські правоохоронці затримали бійця АТО Віталія Марківа з підозрами в причетності до вбивства журналіста Андреа Рокеллі на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що італійський депутат організував донос на українського солдата Віталія Марківа.