Головним питанням, за яким президент України Володимир Зеленський має намір вести подальші переговори з російським президентом Володимиром Путіним, є звільнення військовополонених українських моряків.

У П'ятницю, 12 липня, Володимир Зеленський перебував з візитом у Кривому Розі, де зустрівся з матерями полонених моряків. У розмові з ними він розповів, про що говорив з президентом країни-агресора.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами гаранта, головним питанням розмови було звільнення затриманих окупантами українських моряків. Саме це є ключовим питанням, за яким Зеленський має намір вести і подальші переговори з Путіним.

"Ми зараз ґрунтовно ведемо це питання, щоб забрати наших. У мене корона з голови не спаде, тому що життя хлопців - найголовніше. Моє головне йому (Путіну. - ред.) питання було: чи готові вони віддати їх. Віддайте нам всіх наших ", - сказав український лідер.

Звільнення моряків було центральною темою бесіди з Путіним, підкреслив президент України.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, в команді президента вважають, що телефонна розмова Зеленського з Путіним є першим кроком до подальших переговорів і звільнення українців.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський провів телефонну розмову з Путіним

Також Знай.ua писав, Зеленський миттєво відреагував на вирок ветерана АТО Марківа