Політичного в'язня Кремля Сергія Литвинова, якого засудили в Російській Федерації за сфабрикованими звинуваченнями і з березня відбував покарання в Україні, піддав процедури помилування президент України Володимир Зеленський.

Про це стало відомо завдяки повідомленням голова Об'єднання родичів політв'язнів Кремля Ігоря Котельянца в соцмережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Підписав наказ про негайне звільнення Сергія Литвінова з Диканівської виправної колонії. Фізичне звільнення...

Geplaatst door Sergiy Petukhov op Vrijdag 12 juli 2019

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Президент помилував політв'язня Кремля Сергія Литвинова, якого Росія передала Україні для відбування незаконного покарання будинку", - йдеться в замітці.

Цю інформацію також підтвердив заступник глави Міністерства юстиції Сергій Пєтухов. На своїй сторінці у Facebook він опублікував наказ Мін'юсту, який передбачає негайне звільнення Литвинова з колонії в Харкові.

Нагадаємо, Зеленський уклав парі з Філатовим: новий міст у Дніпрі проти аеропорту і випити по чарочці.

Як повідомляв Знай.uа в Україні дешевшає газ, але не поспішайте радіти: свіжий прогноз тарифів на осінь.

Знай.uа писав, Зеленський подарував надію евробляхерам: "Вирішимо цю проблему".