Чиновник, який керує однією з проектних організацій області, вимагав 300 тисяч гривень від представника приватного підприємства. Як стало відомо, за цю суму він обіцяв комерсантам прискорити процес підключення до електромережі ВАТ "Черкасиобленерго" та укладення договорів на постачання електроенергії.

"Оперативники спецслужби задокументували, що депутат вимагав триста тисяч гривень від представника приватного підприємства за приєднання виробничого приміщення до електромережі загального користування", - повідомили у прес-службі СБУ.

Хабар
Хабар

Депутата затримали при виході з ресторану після одержання другої частини хабара у розмірі 150 тисяч гривень.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Співробітники СБ України встановили, що посадовець, який також керує однією з проектних організацій області, обіцяв комерсантам за триста тисяч гривень прискорити процес підключення до електромережі ПАТ "Черкасиобленерго" та укладання договорів на постачання електроенергії", - сказано у повідомленні прес-служби СБУ.

Згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, після одержання другої частини неправомірної вигоди, зловмиснику світить серйозне покарання. У межах розпочатого кримінального провадження тривають слідчі дії для встановлення всіх можливих осіб, причетних до оборудки.

Нагадаємо, що прийшов голосувати – забрали в армію: що потрібно знати українцям.

Раніше портал Знай.ua писав, що глава Генштабу назвав больові точки української армії: зарплата - не головне.

Також портал Знай.ua повідомив, що в Одеській області погорів полковник поліції: кришував бізнес, відмазував від армії.