Кандидат у народні депутати, виконавчий директор Незалежної асоціації банків України Олена Коробкова подала до суду за те, що її виключили з партії "Слуга народу".

Коробкова вимагає, щоб суд визнав протизаконним її виключення зі списку партії, а ЦВК відновив її реєстрацію в нардепи.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше Коробкова заявляла, що її виключили з партії "Слуга народу" через принципову позицію як екперта по ПриватБанку. За її словами, виною цьому стали "олігархічні клани зі своїми шавками типу Дубинського і Ко, які намагалися дискредитувати "фейковими постами".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того, за словами Коробкової, її родині почали погрожувати.

"Навіть у такому формулюванні: або її приберуть зі списку, або я приберу її фізично! Тому я звертаюся до всіх з проханням захистити мене та мою сім'ю! Я звертаюся до президента, якому вірю, з проханням навести лад всередині партії і довести країні, що немає ніякого впливу олігархів на нього і рішення його команди! Я готова написати заяву, якщо мені про це скаже президент", – заявила вона.

Варто відзначити, що раніше Коробкова була помічена у корупційному скандалі. За допомогою голови департаменту банківського нагляду НБУ Катерини Рожкової Коробкова у 2015 році незаконно виводила депозити своїх родичів з проблемного банку, а також втручалася в затверджений НБУ план перевірок, метою якого було перенесення їх строків на рік.

Нагадаємо, у ряди "Слуги народу" затесалася скандальна королева корупції.

Раніше Знай.uа повідомляв, у "Слугу народу" протиснувся скандальний мажор.

Також Знай.uа писав, Богуцька одним фото показала всю історію президентства Порошенко.