Президент України Володимир Зеленський з офіційним візитом прибув до Одеси. В першу чергу він відвідав порт і провів нараду.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зеленський ознайомився з контейнерним терміналом і ходом його будівництва і провів нараду в адміністрації морських портів.

Зеленський і Богдан вислухали чиновників, а також представників інвесторів, які будують на території терміналу зерновий комплекс.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

На конференції Володимир Зеленський влаштував справжній рознос чиновникам. Так, він зажадав звільнитися начальника ГФС Власова і нагадав представнику АМПУ про контрабанду і зажадав, щоб вона припинилась.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський призначив головою Херсонської облдержадміністрації Юрія Гусєва.

Нового губернатора Херсонщини Зеленський представив на нараді 13 липня. Новоспечений глава області – колишній заступник міністра оборони.

Кандидатуру Гусєва на посаду голови Херсонської ОДА Кабміну запропонував сам Зеленський. І 26 червня уряд підтримав призначення Гусєва і ще 7 голів ОДА.

Президент України Володимир Зеленський в Одесі 🔱на нараді в Адміністрації морських портів 🌊🚢

Geplaatst door Сегодня op Zaterdag 13 juli 2019

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський призначив нового губернатора Херсонщини.

Також Знай. ua писав, що Зеленський призначить губернатора Одеси по львівській схемою.