Експрезидент України Петро Порошенко після феєричної перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах почав активно використовувати фішку опонента і бути ближчим до народу. Так, Петро Олексійович став більш активно вести сторінки у соцмережах, робити селфі з українцями і "задобрювати" українців іншими плюшками.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Так, нещодавно в соціальній мережі стала поширюватися дуже дивна гра під назвою "Відлубцюй реваншистів" з Петром Порошенком в головній ролі. Про це повідомляється в Telegram-каналі Klymenko Time.

"У Порошенка після першої комп'ютерної гри зробили черговий хіт. Тепер в грі він бігає і б'є своїх недругів і публічних опонентів. Мабуть, це реалізація прихованих фантазій. У Facebook цей адок поширюють в афілійованих з Порошенком сторінках типу "Успішна Україна" із закликом "Допоможи Петру реваншистів гамселити!". Вангуємо, метою наступного релізу гри буде назвати якомога більше українців в грі "вибл*дками" - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У згаданій спільноті в соціальній мережі Facebook і правда є ця гра з Петром Порошенком, який "б'є Україною" своїх опонентів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В коментарях до цього заклику українці реагують дуже негативно:

"Можу допомогти тільки Петю відп*здити", "Жах, менталітет нашого минулого президента мене засмучує, заради нього майдан і люди гинули?", "Це жахливо".

Нагадаємо, що Порошенко необхідно з'явитися в Держбюро розслідувань, як вже анонсувалося, 17 липня о 9:30. До начальника третього відділу Першого управління організації досудових розслідувань Державного бюро розслідувань Олегу Корецькому.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський передбачив статус російської мови на Донбасі.

Також Знай.uа писав, Зеленський видав указ про поліпшення доступу до мобільного інтернету.