Експрезидент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко на черговому мітингу своїх прихильників влаштував дивний політичний шабаш в стилі холеричного проповідника. Так, зі сцени він кричав своє прізвище і заставляв те саме робити і натовп людей біля підніжжя сцени.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідним відео поділився Сергій Наумович на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Навіщо він постійно скандує своє прізвище, якщо президентські вибори вже закінчилися? Треба ж скандувати назву партії... Це ж парламентські вибори! Андрій Полтава скандує щось інше. Помітили?" - написал Сергій.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зачем он постоянно скандирует свою фамилию, если президентские выборы уже закончились? Надо же скандировать название партии... Это же парламентские выборы! Андрей Полтава скандирует что-то другое. Заметили?

Geplaatst door Sergey Naumovich op Vrijdag 12 juli 2019

І, дійсно, на кадрах видно, що Полтава ніби просто відкриває рот. У коментарях багато людей зазначили, що, можливо, Порошенко думає, що ще раз йде на президентські вибори. Від того і кричить всюди своє прізвище.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Українці в коментарях почали висловлювати свою думку:

"Це ганьба якась", "Щось поплавило товариша", "Реально, він вижив з розуму і вважає людей інструментом в його житті", "І це управляло країною?", "У діда маразм", "Він вже просто е*нувся на ґрунті того, що не цар.", "Хвороба прогресує, шкода людину", "Театр одного актора: сам диригую, сам кричу, сам танцюю", "Петі більше не наливати", "Блін, за що нам ці кола пекла?!", "Самозакоханий божевільний мільярдер... Ця ганьба вже 5 років з нами"

Нагадаємо, у Зеленського пояснили істерику Порошенка з Майданом: "Зовсім за д*білів вважаєте?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко готує державний переворот? Колишній президент скликає Майдан, вже виставив ультиматум Зеленському.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський вибухнув гнівом через жадібності Порошенко: "Потрібно роздати все".