Не так давно стало відомо, що в українському парламенті може з'явиться перший темношкірий депутат. Ним може стати Жан Беленюк, який йде 10 номером у списку президентської партії "Слуга народу".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Беленюк - борець греко-римського стилю, срібний призер Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро в 2016 році, чемпіон світу та Європи.

Жан Беленюк
Жан Беленюк

У мережі після появи інформації про включення Жана в партію Зеленського були неоднозначні відгуки. Ось і зараз щосили поширюється неправдива і, почасти, образлива інформація від опонентів партії "Слуга народу". Цим поділився сам Беленюк на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Варто зазначити, що кандидат у депутати досить спокійно і навіть з гумором реагує на такі "вкидання" з боку конкурентів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Жан Беленюк

"Коротко про мою передвиборчу програму" - повідомив борець і поділився фото однієї з листівок, які розклеюються по Україні.

На "пасквілі" написано, що "кандидат від "Слуги народу" хоче заселити Україну неграми", а далі дається уточнення, що, нібито, Жан вважає, що наша країна повинна приймати біженців з Африки. Далі дається пояснення, що це призведе до зростання рівня злочинності, зростання радикального ісламізму, падіння доходів українців і, в довгостроковій перспективі, перетворення українців на меншість у власній державі.

В коментарях українці підтримують Жана і реагують з часткою гумору:

"Це 100% роблять націоналісти, вони повернені на цьому ... А націоналісти підтримують Порошенка, який є їх спонсором", "Жан, не звертай уваги на дебілів", "Давно так не реготав. Боже, які кретини. Жан, ти красава", "Ми думали, що ми на дні, але тут нам постукали з того боку", "Жан, ми з тобою, ми віримо тобі", "Бачити безмежну тупість авторів таких опусів вкрай сумно. Кріпіться, Жан", "А якщо серйозно, то варто написати заяву в правоохоронні органи за наклеп", "Ми за, відмінна програма, дерзай малюк", "Головне, що не москалями".

Нагадаємо, що посол України в США яскраво анонсував зустріч Зеленського з Трампом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Богдан та його заступники працюють безкоштовно. Володимир Зеленський отримує зарплату розміром 22,5 тисячі гривень.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський підписав важливий указ про поліпшення доступу до мобільного інтернету.