Президенту України Володимиру Зеленському дали деякі рекомендації перед можливою зустріччю з президентом Росії Володимиром Путіним. Відповідну думку про дії глави України висловив колишній радник Путін, а також старший науковий співробітник американського Інституту Катона Андрій Ілларіонов.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він стверджує, що Зеленському варто ретельно підготуватися до можливої зустрічі з Путіним з тієї причини, що навіть досвідчені політики, за його запевненням, зазнавали невдачі в переговорах з ним. І підготовка, на його думку, повинна полягати у вивченні психології і дипломатії.

"Зеленський думав, якщо він за одним столом з Путіним, він зможе його в чомусь переконати, щось отримати від нього. Але я відчуваю, що пан Зеленський зовсім не розуміє свого так званого партнера. Йому потрібно виконати домашнє завдання, починаючи від основ дипломатії до психології і вивчення цієї особистості. У мене немає відчуття, що Зеленський зробив це домашнє завдання", – зазначає екс-радник Путіна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Илларионо назвав главу країни-агресора "людиною, який дуже досвідчений, дуже розумний, дуже добре підготовлений, який використовує різні інструменти, який здатний розіграти кілька карткових партій на різних столах одночасно".

"Багато досвідчених політиків з усього світу зазнали невдачі в переговорах з Путіним", – додав експерт.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський призначив нового губернатора Херсонщини.

Також Знай. ua писав, що Зеленський призначить губернатора Одеси по львівській схемою.