21 липня відбудуться позачергові парламентські вибори, де українці зможуть обрати новий склад Верховної Ради. Кожний кандидат по-своєму переконує виборців віддати голос саме йому. Хтось штовхає полум'яні промови, хтось ділиться планами на майбутнє, хтось дарує пакетики з кухлями, блокнотиками або продуктами харчування, але один з кандидатів президентської партії "Слуга народу" буквально зрозумів прагнення гаранта до диджиталізації України.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомляє український юрист і блогер Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вилив викривальну правду на Анатолія Драбівського. Кандидат додумався "заманювати" виборців стартовими пакетами з великою сумою на рахунку.

"Гречка, борошно і масло, залишилися в далекому минулому. Сьогоднішні кандидати, які йдуть в ногу з часом. Ось такі мобільні стартові пакети, з кругленькою сумою на рахунку, роздає виборцям, кандидат в народні депутати по 12-му вінницькому мажоритарному округу від партії "Слуга Народу" Анатолій Драбівський. Невже такі методи, прийнятні для нової політичної партії, з таким величезним кредитом довіри від українського народу? Невже особи виявилися "новими", а методи старими? Володимир Зеленський, Дмитро Разумков настійно прошу Вас, звернути дуже пильну увагу на цю негарну ситуацію. І прийняти відповідні заходи" - написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В коментарях українці почали писати свою думку на цей рахунок:

"Невже так виглядає та сама діджіталізація?", "Не знаю, я вінницька, нам би пенсіонерам в першу чергу б впарювали. Не бачила такого.", "Вони реально вирішили пробити дно?", "Хто небудь бачив це в реалі?", "Як зрозуміти, що це не фотошоп?", "Так він ще щедрий. Ось, наприклад, Олександр Грановський, 169-й округ, підкуповує пакетом, в якому простенький блокнот і біла кружка з його прізвищем і підписом", "Є масштаби і побільші - 95 квартал дає безкоштовні концерти", "Треба перевірити і якщо правда - гнати".

Нагадаємо, клон Зеленського штурмує Раду: що відбувається.

Як повідомляв Знай.uа на "Слугу народу" подала в суд скандальна королева корупції.

Також, Знай.uа писав, наклонували 161 кандидата: вибори під загрозою, КВУ розводить руками.