Журналіст Олександр Дубинський записав звернення до лідера партії "Самопоміч", мера Львова Андрія Садового, у якому звинуватив політика в тому, що той продав свою квоту в окружній виборчій комісії члену "БПП" Ігорю Кононенко.

"Так, як Кононенко абсолютно точно програє вибори, він згорнув свої зустрічі з виборцями і готується фальсифікувати вибори. Для цього йому потрібні квоти у виборчих комісіях", - заявив Дубинський.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Дубинського, частину квот Кононенко продала "Радикальна партія", а частину - "Самопоміч". Журналіст нібито звертався до Садового з проханням дати можливість призначити своїх людей у виборчі комісії.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Садовий повідомлення прочитав і мені не відповів, а буквально через кілька днів квота була продана Кононенко за 15 тисяч доларів", - сказав Дубинський.

За словами журналіста, у Садового залишилося тільки два виходи, або "зробити вигляд, що не бачив цей блог", або "відкликати людей Кононенка".

Нагадаємо, у мережі знайшли ще одне відео про "маму Путіна".

Як повідомляв портал Знай.uа, що Львівщина ховає героя, який загинув від кулі головорізів Путіна.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський заразив Путіна улюбленою "хворобою" по телефону.